MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Voor een baan met een langdurige carrière
Miriam recruiter The Call Center Company
slide
Uitdagende banen voor studenten en starters
Miriam & Tolga medewerkers TCCC
slide
Jij ontvangt een gecertificeerde salestraining
Mieke directeur TCCC
slide
Ik zorg voor de verwerking van de urenbriefjes
Erik administratiefmedewerker TCCC

Wij bellen jou!

  Mieke

  Bijna 13 jaar geleden ben ik begonnen met The Call Center Company. Inmiddels helpen we al jaren onze klanten om goede mensen te vinden voor hun service- en sales teams. Wij gaan voor de juiste langdurige match! Daar doen we…

 • Lees verder
 • Miriam

  Welkom op de website van TCCC. Mijn naam is Miriam en ik werk als recruiter/teamleidster voor TCCC. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt mijn werk zo leuk. Het ene moment zoek ik op kantoor naar de juiste kandidaten…

 • Lees verder
 • Erik

  Mijn naam is Erik. Ik ben de administratief medewerker bij The Call Center Company. Werken bij TCCC betekent voor mij werken binnen een professioneel en gezellig team. Een hele leuke combinatie dus!

 • Lees verder
 • Gabriel

  Mijn naam is Gabriel Rodriguez. Ik ben sinds medio 2016 administratief medewerker bij TCCC. Het leuke aan mijn baan is het contact met vele verschillende mensen en het zorgen dat alle medewerkers zich alleen maar hoeven bezig te houden met…

 • Lees verder
 • Andrea

  Mijn naam is Andrea en ik ben 21 jaar. Vanaf 19 juli 2016 ben ik begonnen met werken bij TCCC.   Ik studeer Sociaal Cultureel Werk in Amersfoort en naast mijn werk zal ik werkzaam gaan zijn als commercieel medewerker…

 • Lees verder