MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een langdurige carrière! Daar staat TCCC | Berkvacatures voor
Mieke directeur TCCC | Berkvacatures
slide
Oud medewerker TCCC, nu overgenomen!
Nicky medewerker
slide
Goede match van kandidaat en opdrachtgever
Casper werkgever
slide
TCCC | Berkvacatures bedankt voor jullie betrokkenheid
Werknemers Alkmaar

Wij bellen jou!

  Uw uitzendbureau & wat wij voor u doen

  The Call Center Company is het uitzendbureau in omgeving Utrecht voor studenten, starters en ervaren medewerkers. Wij leveren al ruim 13 jaar ambitieuze medewerkers aan diverse professionele organisaties in Utrecht en Noord-Holland. Uitzendbureau The Call Center Company levert opgeleide en professionele medewerkers met ervaring in de branche. Wij zijn gespecialiseerd in sales, service, financieel en juridisch. Bent u op zoek naar een echte top medewerker, neem dan vandaag nog contact op!

  Wat doen wij voor u als uitzendbureau: 

  Voor onze klanten werven en selecteren we geschikte medewerkers die aansluiten op uw wensen, dit bespaart u veel tijd. De selectie wordt gedaan door mensen met sales-, service-, callcenter- en juridische ervaring. Ook wordt er geselecteerd op mentaliteit, persoonlijkheid, werkervaring en competenties. Op deze manier vinden wij de juiste match voor u.

  Voordelen uitzendbureau The Call Center Company: 

  • Verloning per 4 weken aan de medewerker door het uitzendbureau
  • Contract wordt door ons verzorgd
  • U betaalt alleen de gewerkte uren + reiskosten
  • U kan de medewerker na 1400 gewerkte uren kosteloos overnemen
  • Gratis training en begeleiding van de medewerkers op locatie

  Training en coaching

  Voordat zij aan de slag gaan verzorgen wij het gehele opleidingstraject, zoals  Wft certificering en training en coaching op commerciële vaardigheden. We blijven de medewerkers  coachen en trainen zodat zij op het juiste niveau en gemotiveerd blijven.

  Juiste medewerker 

  We zijn voor u opzoek naar de juiste mensen bij de juiste baan. Dit zorgt voor een grote kans op een goede match,  waardoor medewerkers zich een lange periode binden aan de organisatie.

  Wij bezoeken de werkvloer regelmatig om aan te voelen welke medewerker er bij welke klant past en wij zorgen vervolgens voor een duurzame match.

  WFT

  Tegenwoordig is het verplicht dat medewerkers beschikken  over vakbekwaamheid met betrekking tot financiële producten in de verzekeringsbranche. The Call Center Company levert u WFT-gecertificeerde medewerkers of begeleidt medewerkers in dit traject.

  The Call Center Company verzorgt het gehele traject waaronder de studiebegeleiding, het studiemateriaal en het plannen van het officiële examen. De managers kunnen zich hierdoor volledig op hun werk richten en hebben geen omkijken naar het opleiden van de medewerkers. De medewerkers doen dit in hun eigen tijd en dit wordt vergoed door The Call Center Company. Dit betekent voor u kosteloos een certificeerde medewerker.

  Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers 030-2689080.

  The Call Center Company voor detachering, uitzenden en werving en selectie.
  Wij zoeken voor u de juiste medewerker die bij uw organisatie past.
  Bekijk onze projecten op onze website voor klanten.

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Gerrie

  Twee jaar terug ben ik geplaatst bij mijn opdrachtgever als telemarketeer en ben inmiddels doorgegroeid naar een senior positie.Dagelijks staan tal van leuke uitdagingen op me te wachten en ik ga dus met veel plezier naar mijn werk. The Call Center Company is altijd nauw betrokken geweest bij al mijn ontwikkelingen binnen de organisatie en ze staat altijd klaar wanneer dat nodig is. Ze doen er alles aan om alles goed te regelen en dat ik me verder geen zorgen hoef te maken. Je word uitstekend begeleid bij je nieuwe baan zodat je goed van start kan gaan.

   

  Ik ben heel blij met hoe onze samenwerking tot nu toe is verlopen en verwacht dat we dat de komende jaren kunnen voortzetten. Kortom een zeer fijne werkgever!

 • Bekijk alle referenties!