MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

    Andrea

    Mijn naam is Andrea en ik ben 21 jaar. Vanaf 19 juli 2016 ben ik begonnen met werken bij TCCC.

     

    Ik studeer Sociaal Cultureel Werk in Amersfoort en naast mijn werk zal ik werkzaam gaan zijn als commercieel medewerker binnendienst bij The Call Center Company es en als ledenwerver bij de klant. Wat ik zo leuk vind aan het werk is dat het lekker afwisselend is, elke dag is weer anders. Ik zal voornamelijk bezig zijn met het zoeken van geschikte kandidaten op social media voor vacatures die wij open hebben staan, maar daarnaast zal ik ook met allerlei andere kleine dingetjes bezig zijn. Een duizendpoot op het werk dus!