MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een langdurige carrière! Daar staat TCCC | Berkvacatures voor
Mieke directeur TCCC | Berkvacatures
slide
Oud medewerker TCCC, nu overgenomen!
Nicky medewerker
slide
Goede match van kandidaat en opdrachtgever
Casper werkgever
slide
TCCC | Berkvacatures bedankt voor jullie betrokkenheid
Werknemers Alkmaar

Wij bellen jou!

  Bestaande klanten

  Multimedia bedrijf in Amsterdam

  The Call Center Company levert professionele medewerkers aan drie afdelingen binnen een bekend Multimedia bedrijf in Amsterdam. Wij leveren professionele medewerkers aan de afdeling Sales, Sales Support en Klantenservice. Deze medewerkers hebben ervaring op het gebied van sales en services. Ook hebben zij ervaring in de zakelijke omgeving en hebben eerder al gewerkt in een b2b omgeving. The Call Center Company verzorgt nog steeds trainingen bij deze klant om zo de medewerkers te blijven ontwikkelen.

   

  Verzekeringsmaatschappij Amstelveen 

  In Amstelveen hebben wij een team opgesteld dat vragen beantwoord van particuliere klanten van een verzekeringsmaatschappij. Deze vragen gaan over polisvoorwaarden, dekking van de schadeverzekeringen en uitbreiding van de verzekering of een wijziging hiervan. Ook geven zij de klanten een advies of zij de juiste verzekering hebben afgesloten. Onze mensen zijn geselecteerd en getraind op het verlenen van goede service. Wij zoeken voor u mensen met commerciële vaardigheden die snel koopsignalen van bestaande klanten oppikken, zo kunnen zij meerdere verzekeringen verkopen.

   

  Ook bieden wij een commercieel team dat particulieren klanten nabelt. Hierbij hebben klanten een offerte aangevraagd en worden zij geadviseerd over hun schade verzekering.

   

  Alle mensen beschikken voordat ze in dienst gaan over een Wft diploma. Mochten zij nog niet in het bezit zijn van een Wft diploma dan wordt deze gehaald onder begeleiding van The Call Center Company. Daarnaast vinden ook sales- en servicetrainingen plaats.

   

  Vakbond Utrecht 

  Voor een vakbond in Utrecht biedt The Call Center Company juridisch medewerkers, klantenservicemedewerkers en ledenwervers.

   

  De juridisch medewerkers hebben voor hun carrière bij de vakbond een juridische studie gevolgd en werkervaring opgedaan in het arbeidsrecht of sociaal  recht.  Zij gaan vervolgens aan de slag als sociaal juridisch medewerker en adviseren en begeleiden de leden van de vakbond.

   

  De 1e lijn beantwoord de vragen waar mogelijk van de leden. Zij worden getraind op empathie en inlevingsvermogen. Waar hun kennis te kort schiet worden te vragen doorgezet naar de juristen.

   

  Daarnaast belt een team in de avonduren naar potentiële leden voor een lidmaatschap bij de vakbond. Deze functie wordt parttime ingevuld door medewerkers. Dit is een commerciële functie waarbij medewerkers

   

  Verzekeringsmaatschappij Houten 

  Voor een grote verzekeringsmaatschappij in Houten biedt The Call Center Company klantenservicemedewerkers. Zij zijn het visitekaartje van deze organisatie. De medewerker adviseert de klanten en verleent service aan de klanten. Voordat de medewerkers aan de slag gaan worden zij getraind en gecoacht. Zodat zij ervaren en vol zelfvertrouwen de werkvloer opgaan.

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Juan Carlos

  The Call Center Company is voor mij een opstap naar de commerciële wereld. Ik heb een tijd lang onder mijn niveau gewerkt door vrijwilligerswerk te doen. Ik heb hierbij een mooie ervaring opgedaan. Nu heb ik besloten werk te vinden naar mijn HBO opleiding, en via TCCC heb ik een opstapmogelijkheid gevonden binnen een leuk bedrijf. Een goede werkgever en volop doorgroeimogelijkheden intern. Dit staat uiteraard ook zeer goed op je cv. Kortom solliciteren bij TCCC heeft voor mij goed uitgepakt. 

 • Bekijk alle referenties!