MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Mandy

  Ik zag een vacaturelink op Facebook van The Call Center Company en op dat moment zocht ik ook werk. Na telefonisch contact met Miriam was  ik uitgenodigd op het kantoor in Bilthoven. Natuurlijk ga je met zenuwen naar een gesprek…

 • Lees verder
 • Gerrie

  Twee jaar terug ben ik geplaatst bij mijn opdrachtgever als telemarketeer en ben inmiddels doorgegroeid naar een senior positie.Dagelijks staan tal van leuke uitdagingen op me te wachten en ik ga dus met veel plezier naar mijn werk. The Call…

 • Lees verder
 • Katiuscia

  Op de foto ziet u de dag dat ik mijn diploma ondertekende. Op de zelfde dag tekende ik mijn contract bij Berkvacatures. Ik heb 10 jaar lang werkervaring op gedaan in de horeca en ben afgestudeerd commercieel econoom en toch…

 • Lees verder
 • Susanne

  Ca. 1,5 jaar geleden werd ik gebeld door The Call Center Company voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met The Call Center Company omdat ik opzoek was naar een andere baan….

 • Lees verder
 • Lotte

  Als Teamleider van het telemarketing team werk ik graag samen met The Call Center Company Door de duurzame relatie weten ze goed waar wij naar op zoek zijn en kunnen ze ook snel inspringen wanneer wij snel moeten schakelen en…

 • Lees verder
 • Calista

  Het was voor mij weer een nieuwe uitdaging en ervaring om via een detacheringsbureau bij een bedrijf te solliciteren. The Call Center Company had mijn profiel gezien op Linkedin en vervolgens contact opgenomen met mij. Ze vroegen of ik geïnteresseerd…

 • Lees verder
 • Anissa

  Naast het volgen mijn bacheloropleiding, Sociaal Juridische Dienstverlening, heb ik gewerkt bij de vakbond op de klantcontactcenter in de avonduren. De betreffende Vakbond is een van de klanten van TCCC-Berkvacatures. Hierbij hield ik mij vooral bezig met het benaderen van…

 • Lees verder
 • Juliet

  Doordat ik zou gaan verhuizen van mijn vorige woonplaats naar Utrecht, was ik op zoek naar een baan in die omgeving. Via LinkedIn kwam ik terecht bij de vacature van The Call Center Company. Ik solliciteerde dezelfde avond nog en…

 • Lees verder
 • Brenda

  Via een vacaturelink belandde ik bij toeval op de website van TCCC, waarna ik aangenaam verrast werd door de procedure die volgde. Na het eerste telefonisch contact met Carolien werd gevraagd of ik dezelfde dag nog langs kon komen. Het…

 • Lees verder
 • Stefan

  In mijn eerste werkweek heb ik een training van Mieke van den Berkmortel gevolgd. Deze training was erg leuk en leerzaam. Mieke heeft me echt geholpen om wat rustiger aan mijn bureau te zitten. En uiteraard een deel van de…

 • Lees verder
 • Richard

  Er is mij gevraagd een korte referentie te schrijven over The Call Center Company en dat doe ik dan ook erg graag voor hun. De reden hiervoor is eigenlijk vrij simpel zij hielpen mij aan een erg leuke baan bij…

 • Lees verder
 • Martine

  Het werk bevalt mij ook heel goed, het is een leuk en informeel bedrijf en de mensen behandelen je met respect, echt een bedrijf waar ik de komende jaren niet meer weg wil!

 • Lees verder
 • Hans

  Mijn ervaring met The Call Center Company is zeer positief. Sinds mijn eerste gesprek heb ik meteen een goede en professionele indruk van het bedrijf gehad, en met mijn werkgever Mieke van den Berkmortel is de samenwerking altijd goed en…

 • Lees verder
 • Juan Carlos

  The Call Center Company is voor mij een opstap naar de commerciële wereld. Ik heb een tijd lang onder mijn niveau gewerkt door vrijwilligerswerk te doen. Ik heb hierbij een mooie ervaring opgedaan. Nu heb ik besloten werk te vinden naar…

 • Lees verder
 • Wilco

  TCCC gelooft nog in de persoon achter het CV.’

 • Lees verder
 • Rick

  Nadat ik mijn CV op Monsterboard.nl had geplaatst heeft The Call Center Company zelf proactief contact met mij opgenomen. Na eerst het nodige telefonisch contact heb ik een prettig en informeel sollicitatiegesprek gehad met The Call Center Company. Tijdens het gesprek lag de nadruk op mijn capaciteiten,…

 • Lees verder
 • Danny

  Er zijn meerdere redenen waarom ik graag samenwerk met TCCC | Berkvacatures, bovenal veroorzaakt door het persoonlijke contact met Mieke en haar collega’s. De betrokkenheid zorgt voor een goede match qua kandidaten. Ook de flexibiliteit is zeer belangrijk, want ik…

 • Lees verder
 • Ifke

  Enkele medewerkers zijn erg succesvol en groeien door naar andere functies binnen onze organisatie. Mijn vaste contactpersoon is Mieke. Het contact met Mieke ervaar ik altijd als prettig. Zij luistert goed naar mijn wensen en zoekt daarbij altijd naar geschikte…

 • Lees verder
 • Mohamed

  Als je een TCCC-er bent, dan gaat het uitstekend. De interesse, het contact en de hele samenwerking is prima! Alles is duidelijk en helder uitgelegd.

 • Lees verder
 • Lisanne

  Via The Call Center Company  ben ik ondanks deze moeilijke tijden toch snel aan een baan gekomen. Na 2 persoonlijke gesprekken hebben ze snel een uitdagende job voor mij gevonden. Ik zit hier nu een aantal maanden en ga met veel plezier naar…

 • Lees verder
 • Casper

  TCCC | Berkvacatures is in mijn beleving groot geworden door klein te blijven. Dat is in mijn ogen écht de kracht (en reden) waarom onze voorkeur uitgaat naar een klein bedrijf in plaats van een grote landelijke organisatie. De persoonlijke aandacht, meedenken…

 • Lees verder
 • Marcel

  The Call Center Company  heeft mij op een hele positieve manier benaderd.Er wordt prima opgevolgd in vergelijking met andere bureaus.The Call Center Company houdt van snel schakelen net als ik zelf. Prima betrokkenheid door The Call Center Company en er is goed ingeschat wat ik zelf wil en kan….

 • Lees verder
 • Anita

  De eerste kennismaking tussen The Call Center Company is heel goed en vlot verlopen. De match met de werkgever waar ik nu werk is super en ben zeer blij met mijn baan! Het contact met The Call Center Company is…

 • Lees verder
 • Lisa

  Ik vind dat ik super begeleid ben voordat ik aan de slag ging en nu nog steeds tijdens het werk. Als er vragen zijn krijg je duidelijk antwoord. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik alles super geregeld vind!

 • Lees verder
 • Walter

  Nadat ik had gereageerd op een vacature is alles erg snel gegaan. Na een telefonisch- en persoonlijk sollicitatiegesprek was ik uitgekozen om op gesprek te gaan bij het bedrijf. Voor de definitieve sollicitatie werd ik erg goed voorbereid. Er werd…

 • Lees verder