MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles super is geregeld
Lisa medewerker
slide
TCCC vond snel een uitdagende job voor mij
Lisanne medewerker
slide
Ik behaal mijn WFT-Basis met behulp van TCCC
Thom medewerker
slide
De samenwerking is prima! Alles is duidelijk en helder uitgelegd
Mohamed medewerker

Wij bellen jou!

  Werknemers

  The Call Center Company biedt jou de mogelijkheid om Wft-diploma’s te behalen.  

  Wij begeleiden jou gedurende het traject en wij verzorgen het studiemateriaal, zodat je zelf kunt studeren. Tijdens de studieperiode wordt er regelmatig geëvalueerd. Voordat je op examen gaat wordt er een proefexamen afgenomen, dit om te kijken of je voldoende bent voorbereid op het officiële examen.

  Bij het behalen van een voldoende bij het proefexamen wordt het officiële examen aangevraagd.

   

  The Call Center Company biedt drie Wft studies aan:

  1. Wft-basis
  2. Wft-schade
  3. Wft-zorg

   

  Wft-basis

  Na de opleiding Wft-basis kan je zowel particulieren als bedrijven goed financieel advies geven. In de module leer je de basisbegrippen op het gebied van banken en verzekeringen. Na de opleiding Wft-basis kan je financiële analyses maken voor de klant en snap je de verschillende financiële posities van de klant. Ook leer je advies te kunnen geven op het gebied van kredieten, spaarvormen en pensioenen.

   

  Wft-schade

  Tijdens de opleiding Wft-schade leer je vooral meer over schade en schadeverzekeringen. Verschillende soorten wetgevingen voor schade bij particulieren komen hieraan te pas. Zoals het aansprakelijkheidsrecht, particuliere aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, verkeersaansprakelijkheid en WAM, brandverzekeringen enz.

   

  Wft-Zorg

  Bij de opleiding Wft-zorg leer je hoe zorgverzekeringen in elkaar zitten. Onder andere komen hier de onderwerpen zoals het  eigen risico en de basisverzekering naar voren, tevens wordt de zorgverzekeringswet toegelicht.

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Juan Carlos

  The Call Center Company is voor mij een opstap naar de commerciële wereld. Ik heb een tijd lang onder mijn niveau gewerkt door vrijwilligerswerk te doen. Ik heb hierbij een mooie ervaring opgedaan. Nu heb ik besloten werk te vinden naar mijn HBO opleiding, en via TCCC heb ik een opstapmogelijkheid gevonden binnen een leuk bedrijf. Een goede werkgever en volop doorgroeimogelijkheden intern. Dit staat uiteraard ook zeer goed op je cv. Kortom solliciteren bij TCCC heeft voor mij goed uitgepakt. 

 • Bekijk alle referenties!