MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles super is geregeld
Lisa medewerker
slide
TCCC vond snel een uitdagende job voor mij
Lisanne medewerker
slide
Ik behaal mijn WFT-Basis met behulp van TCCC
Thom medewerker
slide
De samenwerking is prima! Alles is duidelijk en helder uitgelegd
Mohamed medewerker

Wij bellen jou!

  Werkgevers

  Tegenwoordig is het verplicht dat medewerkers beschikken  over vakbekwaamheid met betrekking tot financiële producten. The Call Center Company levert u Wft-gecertificeerde medewerkers of begeleidt medewerkers in dit traject.

   

  The Call Center Company verzorgt het gehele traject waaronder de studiebegeleiding, het studiemateriaal en het plannen van het officiële examen. De managers kunnen zich hierdoor volledig op hun werk richten en hebben geen omkijken naar het opleiden van de medewerkers. De medewerkers doen dit in hun eigen tijd en dit wordt vergoed door The Call Center Company. Dit betekent voor u kosteloos een Wft certificeerde medewerker.

   

  The Call Center Company biedt drie Wft studies:

  1. Wft-basis

  2. Wft-schade

  3. Wft-zorg

   

  Wat kan de medewerker na één van deze opleidingen:

   

  Wft-basis

  Na de opleiding Wft-basis kan de medewerker zowel particulieren als bedrijven goed financieel advies geven. In de module leert de medewerker de basisbegrippen op het gebied van banken en verzekeringen. Na de opleiding Wft-basis kan hij/zij financiële analyses maken voor de klant en snapt de medewerker de verschillende financiële posities van de klant. Ook kunnen zij advies geven op het gebied van kredieten, spaarvormen en pensioenen.

   

  Wft-schade

  Tijdens de opleiding Wft-schade leren zij vooral meer over schade en schadeverzekeringen. Verschillende soorten wetgevingen voor schade bij particulieren komen hieraan te pas. Zoals het aansprakelijkheidsrecht, particuliere aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, verkeersaansprakelijkheid en WAM, brandverzekeringen enz.

   

  Wft-zorg

  Bij de opleiding Wft-zorg wordt geleerd hoe zorgverzekeringen in elkaar zitten. Onder andere komen hier de onderwerpen zoals het  eigen risico en de basisverzekering naar voren, tevens wordt de zorgverzekeringswet toegelicht.

   

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Lisanne

  Via The Call Center Company  ben ik ondanks deze moeilijke tijden toch snel aan een baan gekomen. Na 2 persoonlijke gesprekken hebben ze snel een uitdagende job voor mij gevonden. Ik zit hier nu een aantal maanden en ga met veel plezier naar mijn werk!

 • Bekijk alle referenties!