MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles super is geregeld
Lisa medewerker
slide
TCCC vond snel een uitdagende job voor mij
Lisanne medewerker
slide
Ik behaal mijn WFT-Basis met behulp van TCCC
Thom medewerker
slide
De samenwerking is prima! Alles is duidelijk en helder uitgelegd
Mohamed medewerker

Wij bellen jou!

  Werkgevers

  Tegenwoordig is het verplicht dat medewerkers beschikken  over vakbekwaamheid met betrekking tot financiële producten. The Call Center Company levert u Wft-gecertificeerde medewerkers of begeleidt medewerkers in dit traject.

   

  The Call Center Company verzorgt het gehele traject waaronder de studiebegeleiding, het studiemateriaal en het plannen van het officiële examen. De managers kunnen zich hierdoor volledig op hun werk richten en hebben geen omkijken naar het opleiden van de medewerkers. De medewerkers doen dit in hun eigen tijd en dit wordt vergoed door The Call Center Company. Dit betekent voor u kosteloos een Wft certificeerde medewerker.

   

  The Call Center Company biedt drie Wft studies:

  1. Wft-basis

  2. Wft-schade

  3. Wft-zorg

   

  Wat kan de medewerker na één van deze opleidingen:

   

  Wft-basis

  Na de opleiding Wft-basis kan de medewerker zowel particulieren als bedrijven goed financieel advies geven. In de module leert de medewerker de basisbegrippen op het gebied van banken en verzekeringen. Na de opleiding Wft-basis kan hij/zij financiële analyses maken voor de klant en snapt de medewerker de verschillende financiële posities van de klant. Ook kunnen zij advies geven op het gebied van kredieten, spaarvormen en pensioenen.

   

  Wft-schade

  Tijdens de opleiding Wft-schade leren zij vooral meer over schade en schadeverzekeringen. Verschillende soorten wetgevingen voor schade bij particulieren komen hieraan te pas. Zoals het aansprakelijkheidsrecht, particuliere aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, verkeersaansprakelijkheid en WAM, brandverzekeringen enz.

   

  Wft-zorg

  Bij de opleiding Wft-zorg wordt geleerd hoe zorgverzekeringen in elkaar zitten. Onder andere komen hier de onderwerpen zoals het  eigen risico en de basisverzekering naar voren, tevens wordt de zorgverzekeringswet toegelicht.

   

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Stefan

  In mijn eerste werkweek heb ik een training van Mieke van den Berkmortel gevolgd. Deze training was erg leuk en leerzaam. Mieke heeft me echt geholpen om wat rustiger aan mijn bureau te zitten. En uiteraard een deel van de kennis en informatie op de juiste manier te gaan gebruiken in de gesprekken die je voert. Hoe het gesprek in te gaan en door te vragen om toch tot een gesprek en wie weet een mooi resultaat te komen.

  Een van de opdrachten die Mieke had was een pitch te schrijven van drie zinnen. Dat was best lastig dacht ik in het begin. Maar omdat we al een aantal punten behandelt hadden was het eigenlijk goed te doen.  Ook is het best leuk om productvoordelen om te zetten naar klantvoordelen. Je denkt vaak toch te moeilijk, omdat je veel wil vertellen. Het is eigenlijk heel simpel zolang je weet waar je het over hebt. Nou moet ik zeggen met een trainer/sparringspartner als Mieke komt dit er absoluut uit. Je moet zelf goed nadenken en Mieke heeft veel geduld voor je en neemt alle tijd.

  Aan het einde van de training doe je twee rollenspellen en zal je zonder dat je het merkt toch al een aantal dingen toepassen. Die je hebt meegekregen tijdens deze training. De handvatten, tips, trucks en het positieve gevoel dat ik aan deze training heb overgehouden zal mij zeker gaan helpen bij mijn werkzaamheden.

  Mieke dank je wel! 

  Bekijk hier de functie waar Stefan op is begonnen. Inmiddels is hij verder gegroeid binnen deze uitgeverij en heeft hij een mooie binnendienst functie. Solliciteer direct! 

 • Bekijk alle referenties!