MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles super is geregeld
Lisa medewerker
slide
TCCC vond snel een uitdagende job voor mij
Lisanne medewerker
slide
Ik behaal mijn WFT-Basis met behulp van TCCC
Thom medewerker
slide
De samenwerking is prima! Alles is duidelijk en helder uitgelegd
Mohamed medewerker

Wij bellen jou!

  Werkgevers

  Tegenwoordig is het verplicht dat medewerkers beschikken  over vakbekwaamheid met betrekking tot financiële producten. The Call Center Company levert u Wft-gecertificeerde medewerkers of begeleidt medewerkers in dit traject.

   

  The Call Center Company verzorgt het gehele traject waaronder de studiebegeleiding, het studiemateriaal en het plannen van het officiële examen. De managers kunnen zich hierdoor volledig op hun werk richten en hebben geen omkijken naar het opleiden van de medewerkers. De medewerkers doen dit in hun eigen tijd en dit wordt vergoed door The Call Center Company. Dit betekent voor u kosteloos een Wft certificeerde medewerker.

   

  The Call Center Company biedt drie Wft studies:

  1. Wft-basis

  2. Wft-schade

  3. Wft-zorg

   

  Wat kan de medewerker na één van deze opleidingen:

   

  Wft-basis

  Na de opleiding Wft-basis kan de medewerker zowel particulieren als bedrijven goed financieel advies geven. In de module leert de medewerker de basisbegrippen op het gebied van banken en verzekeringen. Na de opleiding Wft-basis kan hij/zij financiële analyses maken voor de klant en snapt de medewerker de verschillende financiële posities van de klant. Ook kunnen zij advies geven op het gebied van kredieten, spaarvormen en pensioenen.

   

  Wft-schade

  Tijdens de opleiding Wft-schade leren zij vooral meer over schade en schadeverzekeringen. Verschillende soorten wetgevingen voor schade bij particulieren komen hieraan te pas. Zoals het aansprakelijkheidsrecht, particuliere aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, verkeersaansprakelijkheid en WAM, brandverzekeringen enz.

   

  Wft-zorg

  Bij de opleiding Wft-zorg wordt geleerd hoe zorgverzekeringen in elkaar zitten. Onder andere komen hier de onderwerpen zoals het  eigen risico en de basisverzekering naar voren, tevens wordt de zorgverzekeringswet toegelicht.

   

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Walter

  Nadat ik had gereageerd op een vacature is alles erg snel gegaan. Na een telefonisch- en persoonlijk sollicitatiegesprek was ik uitgekozen om op gesprek te gaan bij het bedrijf. Voor de definitieve sollicitatie werd ik erg goed voorbereid. Er werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten tijdens de sollicitatie en we voerden hiervoor casussen uit. Dit heeft mij erg geholpen tijdens mijn sollicitatie. Uiteindelijk ben ik aangenomen voor de baan.
   

  Ik ben hiervoor  The Call Center Company erg dankbaar. Inmiddels werk ik nu drie weken en het bevalt me erg goed.
   

  Wat mij positief verraste is dat ‘TCCC’ erg persoonlijk is. Er wordt op een open en vriendelijke wijze gecommuniceerd. Vragen kon en kan ik altijd stellen waar ik ook altijd snel reactie op krijg.

 • Bekijk alle referenties!