MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Voordelen van detacheren

  Onder detachering verstaan we het op tijdelijk uitlenen van professionals aan opdrachtgevers. Vooral op het gebied van finance, marketing en ICT is detachering heel gewoon. Detachering biedt dan ook allerlei voordelen.

   

  Als werknemer zijnde kun je een vast dienstverband aangaan met een detacheringbureau. Het bureau werft meestal tijdelijke opdrachten en als het werk dan daadwerkelijk bij je past, wordt je uitgeleend aan de opdrachtgever. Zelf heb je als voordeel dat je een vast contact hebt met de zekerheid op een maandelijks inkomen. Ook is een voordeel dat je werkinhoudelijk niet vast zit aan je baan, want als deze ten einde is gekomen kun je door naar een nieuwe opdrachtgever.

  Dit zorgt voor veelzijdigheid in je werk en je kunt je ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers, zo doe je ook veel ervaring op. Het helpt je sociale vaardigheden te ontwikkelen en sneller dan in vast werk, kom je alle denkbare situaties tegen. Goed voor je cv!

   

  Als het van beide kanten bevalt en je bent goed in wat je doet en dat wordt door het detacheringbureau ook zo ervaren, kun je na verloop van tijd je werkzaamheden een beetje sturen. Je kan opdrachten uitvoeren die steeds weer opnieuw een uitdaging zijn. Zo kan je ervoor zorgen dat je weer nieuwe ervaring op doet. Je kunt snel groeien in je vak, veel sneller dan op een vaste werkplek. Dit is éen van de belangrijke voordelen van detacheren.

   

  Na een periode van detachering kun je denken aan jezelf direct aan een opdrachtgever te verhuren, als ZZP-er, zonder dat het detacheringsbureau er nog tussen zit. Het is nog maar de vraag of daar voordelen in zitten. De ZZP-er kan per uur meer vragen, maar als het project ten einde komt, stoppen ook de inkomsten en is het maar de vraag wanneer een nieuwe klus zich aandient.

  Degene die in dienst is bij het detacheringbureau weet zich van inkomen verzekerd, ook als er even geen werk is.