MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
TCCC is betrouwbaar en traint haar mensen erg goed
Sarah medewerker
slide
Ik ben goed gematcht!
Amber medewerker
slide
TCCC heeft zelf proactief contact met mij opgenomen
Rick medewerker
slide
Wij werden alle drie overgenomen
Medewerkers Verzekeringsmaatschappij

Wij bellen jou!

  Werken met ons

  The Call Center Company richt zich op het vinden van de juiste professionals voor verschillende grote organisaties. Wij vinden al ruim 10 jaar de juiste match tussen opdrachtgever en werknemer binnen de contact center branche. Op onze referentiepagina vindt u reacties terug van medewerkers en werkgevers.

   

  Wat hebben wij jou te bieden

  Wij bieden jou een opstap naar een mooie carrière bij kwalitatief hoogwaardige bedrijven.

  The Call Center Company werkt nauw samen met jouw toekomstige werkgever. Ook leren wij graag jouw persoonlijke wensen kennen. Hierdoor kunnen wij ook de juiste match maken en streven wij naar een langdurige relatie.

   

  Begeleiding

  Een goede sollicitatie is erg belangrijk. Wij kennen je potentiële werkgever en kunnen je daarom goed voorbereiden op de sollicitatie.

  Wij bieden je tijdens de sollicitatieprocedure een sollicitatietraining, ondersteuning en begeleiding. 

  Tijdens het voortraject zullen we je indien nodig extra training geven en bieden wij ook trainingsmateriaal aan. Beter voorbereid en zelfverzekerd kan je niet op sollicitatiegesprek gaan. Deze training en coaching bieden we aan bij alle vacatures. Het is belangrijk dat je zo professioneel mogelijk overkomt bij je potentiële werkgever. Dit traject zal je ook helpen voor toekomstige sollicitatiegesprekken. The Call Center Company hecht veel waarde aan flexibiliteit. Om jou dan ook te ontlasten zal de sollicitatieprocedure altijd bij jou in de buurt zijn.

   

   

 • Klik hier voor de leukste vacatures!
 • Laat je CV achter!
 • Vind jouw carriére!
 • Wij bellen jou!
 • Mandy

  Ik zag een vacaturelink op Facebook van The Call Center Company en op dat moment zocht ik ook werk. Na telefonisch contact met Miriam was  ik uitgenodigd op het kantoor in Bilthoven. Natuurlijk ga je met zenuwen naar een gesprek maar dat viel gelijk van me af toen ik daar binnenstapte een leuk en goed gesprek gehad met Miriam en Mieke. De volgende dag werd ik gelijk terug gebeld om een afspraak te maken  bij de werkgever. Alles verliep heel soepel en gemoedelijk. Nu ik een jaar voor The Call Center Company werk kan ik met trots zeggen dat ik blij ben met hun als werkgever! Een top team! Alles is altijd goed geregeld en met alle vragen kun je bij hun terecht. Alles gewoon lekker duidelijk ik kan zelfs mijn WFT diploma behalen!

  Nogmaals super bedankt!!

 • Bekijk alle referenties!