MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Een baan met WFT diploma en WFT opleiding!

  Mieke van den Berkmortel - 16 03 2017

  In 2017 is het tijdperk van PE plus afgesloten. Medewerkers moeten nu permanent aktueel zijn met hun WFT diploma’s. bij onze klanten plaatsen wij medewerkers die WFT gecertificeerd moeten zijn. Dat geldt voor zowel WFT basis als voor WFT schade en WFT vermogen.

   

  Wanneer het diploma is behaald, dienen de medewerkers hun diploma up to date te houden, dat wil zeggen Permanent Aktueel. Dat behalen wijzelf en onze medewerkers via het PE systeem.

   

  We merken dat medewerkers door deze diploma’s de klanten veel beter te woord kunnen staan. Vragen worden volledig en goed beantwoord. Ook de systemen van de verzekeringen en van pensioenen worden goed beantwoord. Ook kunnen medewerkers door de WFT diploma’s klanten beter van informatie voorzien. Ook merken we dat onze WFT gecertificeerde medewerkers kunnen anticiperen op vragen van klanten.

   

  Vooral het stuk aansprakelijkheid en motorrijtuigen is vrij complex. Een opleiding helpt dan enorm om bagage te geven en de verschillen tussen de mogelijkheden en diverse financiële producten uit te leggen aan de klanten. Ook weten onze medewerkers beter waar ze wel of niet over kunnen adviseren. Ze voelen zich beschermd door deze kennis, en de klanten zijn ook beschermd doordat ze alleen advies krijgen van medewerkers die ervoor hebben gestudeerd.

   

  Ook bij het verkopen van verzekeringen via de telefoon is productkennis heel belangrijk. Ook moeten je communicatieve vaardigheden goed op peil zijn. Alles begint met luisteren en Echt luisteren. Je verplaatst je Echt in de klant. Door de hele situatie in te beelden, kun je de klant beter van dienst zijn. Dat betekent dat het doen van aannames en het onderbreken van de klant beter afgeleerd kunnen worden.

   

  Het mooie van het WFT systeem is dat je een modulair opleidingssysteem hebt. Je kunt je kennis steeds verbreden. Na het wft basis weet je ook waar je interesse en sterkte ligt waardoor je beter een keuze kunt maken of je richting consumptief krediet (banken) of particuliere verzekeringen wilt ontwikkelen. Of meer diepgang zoekt in vermogen zoals pensioenen of hypotheken. En Wft zorg geeft je meer inzicht in de zorgverzekeringswet.

   

  Mocht je interesse hebben om een WFT diploma onder onze begeleiding te behalen met een mooie financiële baan, neem dan even contact met ons op. Ook bedrijven die een gespecialiseerd team zoeken kunnen bij ons terecht.

   

  Bekijk hier meer informatie over het behalen van je WFt