MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Van TCCC naar Berkvacatures: voor een langdurige carrière die bij jou past!

  Mieke van den Berkmortel - 17 02 2017

  Van TCCC naar Berkvacatures: voor een langdurige carrière die bij je past!

  De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om onze bedrijfsnaam en filosofie aan te laten sluiten bij wat we nu eigenlijk doen.

  Bij ‘The Call Center Company’ kregen we veel reacties van studenten die dachten dat we een call center waren. Dat is slechts een deel van wat wij studenten en (her)-starters kunnen bieden.

   

  Wat doen we nu echt?

  Via ons heb je een springplank naar een carrière bij A-Merkbedrijven waar je een mooie commerciële carrière kunt volgen. Dit kan tijdens je deeltijdstudie òf als eerste of 2e baan. Ook is het een uitdaging als medewerkers na een halfjaar of jaar hun volgende stap maken in hun sales of service carrière. Tevens komt stap naar senior of teamleider veel voor. Hierbij begeleiden wij als bedrijf middels coaching en begeleiding. Functies waar je aan kutn denken zijn commercieel medewerker Amsterdam of een leuke salesbaan in Utrecht. 

   

  Waarom doen we het? The Why?

  Wij krijgen de meeste voldoening en met ons natuurlijk ook onze klanten en medewerkers als wij na 1 of 2 weken te horen krijgen dat iemand helemaal op zijn plek zit. 

  70% van de medewerkers wordt door de klant overgenomen wat een kroon op het werk is. Ook blijven onze medewerkers gemiddeld langer dan 3 jaar bij onze klanten. Hieraan gaat een zorgvuldig sollicitatietraject vooraf. Door het persoonlijke contact met onze klanten en met onze kandidaten en medewerkers kunnen we een goede duurzame match maken tussen persoon en bedrijf.

   

  Doorontwikkelen

  Ook bieden wij jou de mogelijkheid om door ons verder getraind te worden in sales of service vaardigheden. Tevens kun je via ons een WFT diploma halen.

  Bij ons heb je een verlengde proeftijd waardoor je als bedrijf en als medewerker kunt kijken of het een goede match is. Wanneer er nog ontwikkelpunten of leerpunten zijn, helpen wij de medewerkers middels coachingsgesprekken. Ook geven wij sales- en service trainingen om de resultaten nog verder te verbeteren.

   

  Banen voor jou: 

   

   

  Bekijk hier al onze vacatures! 

  Upload je CV!