MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Goede voornemens voor het nieuwe jaar

  admin - 4 01 2017

  Het nieuwe jaar is van start gegaan, 2017! Voor velen is het naderen van nieuwjaar de tijd om goede voornemens te bedenken en hopelijk ook je uiteindelijke doel te behalen. Dit kan van alles zijn: gezonder leven, meer sporten, maar ook het vinden van een goede en leuke baan! De meningen verschillen natuurlijk wat daarin het belangrijkste is. Een hoger salaris? Meer leuke collega’s? Meer mogelijkheden en uitdaging om carrière en ervaring op te bouwen? Daarmee willen wij bij TCCC|Berkvacatures je een handje bij helpen. 

   

  Tips

   

  –          Stel een realistische doel voor jezelf op, je droomcarrière kun je vaak niet in een keer bereiken. Soms moet je daarvoor even vanaf nul beginnen. Dit hoeft geen ramp te zijn, want nieuwjaar 2017 betekent nieuwe ronden, nieuwe kansen!

   

  –          Social media is tegenwoordig ook de bron om vacatures te vinden. Kijk bijvoorbeeld op onze verschillende pagina’s op facebook voor vacatures in verschillende steden. Dit kan helpen om gericht in jouw omgeving een baan te vinden.

   

  –          Waar ben je goed in en word je daar ook gelukkig van? Dit is een vraag die je voor jezelf kunt beantwoorden om misschien een keer een carrière switch te maken. Het kan geen kwaad om ervaring op te doen in een andere branche dan dat je gewend bent. Wellicht wordt je daar veel gelukkiger van en ga je nog beter presteren.

   

  –          Je CV opschonen kan geen kwaad. Wees concreet, duidelijk en creatief op je CV waardoor je haast wel moet opvallen voor een organisatie. Benoem niet alleen waar jij goed in bent, maar vooral ook wat voor toegevoegde waarde je kunt zijn voor de organisatie.

   

  –          Volg een cursus of opleiding om kennis op te doen en actief te blijven. Stil zitten is vaak geen goed teken voor een organisatie. Laat zien dat je wel degelijk een bezige bij bent.

   

  –          Schrijf je in bij verschillende websites, pagina’s en uitzendbureaus, zo ook bijvoorbeeld in onze database! Wij willen graag met je meedenken en je helpen om de baan te vinden waarin je kunt doorgroeien en ontwikkelen. Zorg ervoor dat ook jij jouw goede voornemens daadwerkelijk kunt behalen nu in het nieuwe jaar!

   

  Fijn nieuwjaar, de beste wensen en succes met het behalen van je doelen en goede voornemens.