MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

    Een baan met een langdurige carrierè

    admin - 31 05 2015

    Ben jij op zoek naar een baan met een langdurige carrière? Wil jij jezelf juist uitdagen, ontwikkelen en groeien binnen een A-merk bedrijf? In deze blog beschrijf ik wat wij jou bieden en benoem ik enkele praktijkervaringen.

    Werken bij een uitgeverij in Amsterdam

    Heb jij ervaring in de sales of wil je jezelf ontwikkelen in het salesvak? Ben jij goed in het adviseren van potentiële klanten en ben je klantgericht. Dan staat er een mooie toekomst voor jou te wachten bij een Uitgeverij in Amsterdam. Naast dat wij je een mooie opstap functie bieden bij een A-merk bedrijf bieden wij jou ook continu trainingen aan. Mieke en ik organiseren speciale salesprogramma’s om je constant op te leiden en we helpen je met groeien naar nog mooiere functies. In de toekomst ligt er een vast contract voor jou klaar!  

     

    ‘The Call Center Company is voor mij een opstap naar de commerciële wereld. Ik heb een tijd lang onder mijn niveau gewerkt door vrijwilligerswerk te doen. Ik heb hierbij een mooie ervaring opgedaan. Nu heb ik besloten werk te vinden naar mijn HBO opleiding en via TCCC heb ik een opstapmogelijkheid gevonden binnen een leuk bedrijf. Een goede werkgever en volop doorgroeimogelijkheden intern. Dit staat uiteraard ook zeer goed op je cv. Kortom solliciteren bij TCCC heeft voor mij goed uitgepakt.’ Aldus onze medewerker Juan Carlos.

     

    Werken bij een Vakbond in Utrecht

    Zoek jij naast je studie een leuke bijbaan in een enthousiast team? Waarbij vele doorgroeimogelijkheden zijn tot een vaste aanstelling na je studie? Dan biedt de vakbond jou een mooi toekomstperspectief. Vele studenten starten als ledenwerver bij de vakbond. Na het afronden van hun studie bemachtigen zij een mooie baan als bijvoorbeeld juridisch medewerker. Vele studenten gingen jou voor.

     

    Werken bij een Verzekeringsmaatschappij in Alkmaar

    Wil jij naast je baan ook diploma’s behalen? Dat bieden wij jou. Tegenwoordig moet men bij een verzekeringsmaatschappij beschikken over een WFT diploma wil je advies kunnen geven. Niet getreurd  als je niet bezit over je WFT diploma(‘s). The Call Center Company zal jou volledige coachen, begeleiden en trainen om je WFT diploma(‘s) te behalen. Ook doe jij examen op de kosten van The Call Center Company. Tijdens je opleiding ga je al aan de slag en tussendoor behaal jij je diploma(‘s).

     

    Thom: ‘Ik behaal mijn WFT-basis met behulp van The Call Center Company’.

     

    Werken bij een Zorgverzekeraar in Houten

    Als klantenservicemedewerker van een zorgverzekeraar behandel jij de vragen van de verzekerde.Om een goed advies te geven ontvang jij vanuit de zorgverzekeraar een training van twee weken. Daarna ga je aan de slag. The Call Center Company helpt jou bij het behalen van je WFT-zorg.Onlangs hebben wij goed bericht gekregen en hebben drie medewerkers van The Call Center Company een vaste aanstelling gekregen. Zij werken hier met veel plezier en blijven groeien binnen de organisatie.

     

    Start vandaag nog aan jouw nieuwe carrière!

    Kortom: ben jij niet alleen op zoek naar een baan, maar zoek jij juist een mooie carrière? Dan ben je bij The Call Center Company aan het juiste adres. Wij zullen je continu begeleiden naar mooie functies binnen A-merk bedrijven.

     

    Nog niet op zoek naar een baan? Maar wil jij jezelf wel klaarstomen voor de arbeidsmarkt? Wij bieden ook CV controle, sollicitatietrainingen en salestrainingen.

     

    Schrijf je vandaag nog in op www.callcentervacatures.eu/inschrijven. Voor vragen kan je me bereiken op 06-45133532 of mailen naar solliciteren@thecallcentercompany.nl

     

    Groetjes,

    Miriam Dirkse.