MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Doorgroeimogelijkheden TCCC | Berkvacatures

  admin - 15 02 2017

  Ca. 1,5 jaar geleden werd ik gebeld door TCCC | Berkvacatures voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met TCCC | Berkvacatures omdat ik opzoek was naar een andere baan. Na 2 gesprekken bij TCCC | Berkvacatures en mijn sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, ben ik aan de slag gegaan als accountmanager binnendienst op projectbasis. Tijdens deze tijd heb ik verschillende trainingen aangeboden gekregen vanuit TCCC | Berkvacatures, erg leerzaam! Ook was de begeleiding vanuit TCCC | Berkvacatures goed geregeld.

   

  Nadat ik 3 maanden op het project had gewerkt ben ik aangenomen op de Telemarketing afdeling. Hier werd mij door TCCC | Berkvacatures de WFT- basis cursus aangeboden.

   

  Nadat ik hier een aantal maanden werkzaam ben geweest ben ik doorgegroeid naar debinnendienst. Tot eind vorig jaar ben ik daar werkzaam geweest als Sales Support. Begin dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om als Accountmanager op de binnendienst aan de slag te gaan en ben ik op contract overgenomen.