MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Accountmanager Binnendienst / commercieel medewerker binnendienst

  Mieke van den Berkmortel - 8 03 2017

  Teveel lef kun je afremmen, te weinig lef kun je niet aanleren!

   

  De Accountmanager binnendienst functie is een veelomvattende functie.

  Tegenwoordig kan het uiteenlopen van administratief medewerker tot en met Telesales en Telemarketing medewerker.

  Wat we steeds meer zien is dat onze klanten Accountmanagers willen die goed met klanten kunnen communiceren. Ze moeten zowel de klachten kunnen oplossen alsmede de vragen van klanten beantwoorden. Aangezien klanten verwachten dat ze iemand aan de telefoon krijgen die alle vragen kan beantwoorden, vraagt dat veel van een medewerker en van het opleidingstraject op de werkvloer. De medewerker moet toegang krijgen tot alle commerciële en service systemen en geautoriseerd zijn om correcties door te voeren. Dan is de klant meteen geholpen en tevreden.

   

  Tevens dient een commercieel medewerker binnendienst ook over commerciële vaardigheden te beschikken. Hij moet tot the point kunnen communiceren en ook om de order of afspraak durven te vragen. We merken in praktijk bij de selectie van commerciële medewerkers, dat je “lef” niet zo makkelijk aanleert. Dat moet iemand wel hebben. Teveel lef kun je afremmen, te weinig lef kun je niet aanleren!

   

  Tevens hebben we ook een klant waar de commercieel medewerker binnendienst in een klantenteam werkt met 2 buitendienst medewerkers. De commercieel medewerker binnendienst maakt de afspraken voor de buitendienst en filtert de leads. Ook maakt de commercieel medewerker binnendienst de offerte’s die naar de klant worden gestuurd na het bezoek van de buitendienst medewerker. Ook het binnenhalen van de deal kan onder de taken vallen.