MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


slide
Een heerlijke baan met heel veel afwisseling
Marije medewerker
slide
Een leuke baan met de mogelijkheid om mijn WFT diploma te halen
Rick medewerker
slide
The Call Center Company is betrouwbaar
Anita & Lisanne medewerkers
slide
TCCC komt regelmatig langs op de werkvloer
TCCC en het team uit Heerhugowaard

Wij bellen jou!

  Nieuw jaar

  Beste medewerkers, werkgevers en kandidaten,

   

  The Call Center Company wil iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen. Ook dit jaar zal The Call Center Company zich inzetten voor jullie. We hopen er dan weer net zo’n mooi jaar als 2013 van te maken. Met veel nieuwe opdrachten en enthousiaste medewerkers/kandidaten. Met de lancering van deze website hopen we ook een hoop te bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen de gewenste informatie op de website kan vinden.

  Ook dit jaar zal The Call Center Company zich weer 100% inzetten voor begeleiding, training en coaching. We krijgen hier veel positieve reacties op, dus we zullen hier ook weer actief mee aan de slag gaan.

  Verder hopen we dit jaar weer te voorzien in de behoefte van de werkgevers en streven we naar een prettige samenwerking. Voor alle medewerkers geldt: wij hopen heel 2014 op een prettige samenwerking en we staan altijd voor jullie klaar! En nieuwe kandidaten heten we graag van harte welkom bij The Call Center Company. Laat je CV achter en wellicht vinden wij de perfecte match!